PEKPOL Szynka mamut KG

Opis produktu
Składniki
mięso wieprzowe - 59,2%, woda, białko sojowe, sól, skrobia modyfikowana, stabilizatory: E451, E450, E452, E331; substancja zagęszczająca E407, kolagenowe białko wieprzowe, cukry (cukier, glukoza), błonnik pszenny bezglutenowy, wzmacniacz smaku E621, przeciwutleniacz E301, aromaty- w tym dymu wędzarniczego (zawiera mleko łącznie z laktozą) , stabilizowane krwinki wieprzowe, regulatory kwasowości: E261,E326; ekstrakt drożdżowy, maltodekstryna, kwas cytrynowy E330, substancja konserwująca E250
Wartości odżywcze
Wielkość porcji: 100g
W 100g/ml produktu | W porcji produktu | |
---|---|---|
Wartość energetyczna kJ (energia) | 354 kJ | 354 kJ |
Wartość energetyczna kcal (energia) | 84 kcal | 84 kcal |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 1,7g | 1,7g |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) | 0,7g | 0,7g |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe jednonienasycone) | ||
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe wielonienasycone) | ||
Zawartość węglowodanów (ogólnie) | 3,6g | 3,6g |
Zawartość węglowodanów (cukry) | <0,5g | <0,5g |
Zawartość węglowodanów (alkohole wielowodorotlenowe - poliole) | ||
Zawartość węglowodanów (skrobia) | ||
Zawartość błonnika (ogólnie) | ||
Zawartość białek (ogólnie) |
14g |
14g |
Zawartość soli (ogólnie) | 2,2g | 2,2g |
Parametry
Podstawowe | |
Alergeny: | Zawiera: białko sojowe, błonnik pszenny bezglutenowy, aromaty- w tym dymu wędzarniczego (zawiera mleko łącznie z laktozą). Może zawierać: gluten, gorczycę, jaja, seler. |