PEKPOL Kiełbasa parówkowa KG
Opis produktu
Składniki
mięso oddzielone mechanicznie z kurcząt - 43,2%, woda, mięso wieprzowe - 10,1%, mięso drobiowe z indyka - 9,8%, tłuszcz wieprzowy, tkanka łączna wieprzowa, skrobia ziemniaczana, sól, białko sojowe, aromaty (seler), przyprawy, warzywa suszone, stabilizatory: E331, E500, E327, E325, E262; substancja zagęszczająca E407, emulgator E322 (soja), cukry: maltodekstryny, glukoza; skrobia modyfikowana, błonnik cytrusowy, tłuszcz roślinny palmowy, przeciwutleniacz E301, wzmacniacz smaku E621, substancja konserwująca E250
Wartości odżywcze
Wielkość porcji: 100g
W 100g/ml produktu | W porcji produktu | |
---|---|---|
Wartość energetyczna kJ (energia) | 991 kJ | 991 kJ |
Wartość energetyczna kcal (energia) | 239 kcal | 239 kcal |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 20g | 20g |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) | 6,9g | 6,9g |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe jednonienasycone) | ||
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe wielonienasycone) | ||
Zawartość węglowodanów (ogólnie) | 4,3g | 4,3g |
Zawartość węglowodanów (cukry) | 1g | 1g |
Zawartość węglowodanów (alkohole wielowodorotlenowe - poliole) | ||
Zawartość węglowodanów (skrobia) | ||
Zawartość błonnika (ogólnie) | ||
Zawartość białek (ogólnie) | 11g | 11g |
Zawartość soli (ogólnie) | 2,3g | 2,3g |
Parametry
Podstawowe | |
Alergeny: | Zawiera: białko sojowe, aromaty (seler), emulgator E322 (soja). Może zawierać: mleko łącznie z laktozą, gluten, gorczycę, jaja. |