Artex Makaron SPAGHETTI 100% DURUM 400G
Opis produktu
Podstawowym surowcem do produkcji makaronu spaghetti jest semolina z pszenicy durum. Makaron jest sprężysty i ma prawdziwie włoski smak.
Składniki
Wartości odżywcze
Wielkość porcji: 100g
W 100g/ml produktu | W porcji produktu | |
---|---|---|
Wartość energetyczna kJ (energia) | 1504 kJ | 1504 kJ |
Wartość energetyczna kcal (energia) | 355 kcal | 355 kcal |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 1,5g | 1,5g |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) | 0,1g | 0,1g |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe jednonienasycone) | ||
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe wielonienasycone) | ||
Zawartość węglowodanów (ogólnie) | 72g | 72g |
Zawartość węglowodanów (cukry) | 3,5g | 3,5g |
Zawartość węglowodanów (alkohole wielowodorotlenowe - poliole) | ||
Zawartość węglowodanów (skrobia) | ||
Zawartość błonnika (ogólnie) | 2,5g | 2,5g |
Zawartość białek (ogólnie) | 12g | 12g |
Zawartość soli (ogólnie) | <0,03g | <0,03g |
Parametry
Podstawowe | |
Gramatura: | 400G |